Zapach końca hossy czuć w powietrzu - kluczowy 2020? Czas wakacji i gorącego lata własnie się zakończył. Przed…
Co sądzicie o takim scenariuszu na S&P500 fut w ujęciu kwartalnym - załączone zdjęcie???. Potężny RGR wciąż w grze!!! Zamkniecie kwartału czarną świecą potwierdzi koniec giełd i masową wyprzedaż akcji.
Wszystko wskazuje, że tak to się rozegra...
Witam noob. Jak najbardziej podane przeze mnie analizy odzwierciedlają mój punkt widzenia.
Akceptuję Twoja wizję gdyż po to jest forum aby każdy mógł swobodnie swoją opinię wykazać.
Dlaczego sp500 ma dojść do 4070pkt. ??Przyznam, że trafiłeś ostatnio ze szczytem na sp500?.
Na to się szykuje Tomasz. Dane PKP z Europy fatalne . Dolar będzie rósł w siłę ????
Zobaczcie co tu się stało!
Dla przypomnienia o co toczy się walka na DAX.
to czekamy na krach ,ja cierpliwie z dolarem po 3,70 i ska na wig20 od 1850 czekam
Witam znowu dawno Cię nie bylo.
witam cos ta twoja strona Newhach nie dziala,na glownym panelu nie moge pisac
U mnie działa
Obecnie trwa podejście pod linię trendu spadkowego na SP500 na 3380-90. Typowa korekta tymczasowa. Zakładam, że zakończą na -4 ?
Pawel, dasz radę już pisać ?
jak wejde w twoja stronke nie ma z boku tematow,niewiem co jest grane
U mnie jest ok może nie masz Javy. Może przeglądarki.
Walka o szczyt na 3400 trwa. Wczoraj wyłamali powyżej a dziś cz powrotem poniżej. W tej chwili 3440 mocny opor. Na razie na 15/30 min sygnał s .