Czym jest wskaźnik newhach'a? Wskaźnik newhach'a to mój własny autorski wskaźnik zbudowany w oparciu o algorytmy statystyczne. Zbudowany…
newmach co ty widzisz 12200 na dax w ciagu 1tyg bo piszesz ze szczyt 20-22.05:))?????
Tak, może być nawet i tyle. Tak jak wspomniałem powinna być jeszcze mocna fala tzw. euforii przed mocnym spadkiem.
Dax +4.5%?no to mamy początek szaleństwa??
no zobaczymy do ilu dojada bo szykuje sie na ski:)))
a co z dolarem licho co spada kiedy te 3,80-90:))))
a kawka znow spada 105
Spadnie ?
Dokładnie, obecna fale należy wykorzystać do zajęcia dogodnych pozycji spadkowych ?.przed nami okno 20-22.05
no czekam juz z gotowka na ski na dax i wig20 tylko kiedy 20czy 22.05 pisz kiedy bedziesz bral a dolar nie ma szans na mocna korekte jak pisales o 3,80-90 widac
obys sie nie pomylil z ta data bo juz od 2miesiecy pisales ze dolar 3,80-90:)) i rozne daty juz tu chodzily;))ropa tez poleciala na minus 37USD:)))
Paweł, ja nie jestem wróżką. W długim terminie trend się sprawdza - krótkoterminowo ciężko czasami coś przewidzieć. Wydaje mi się, że skuteczność moich sygnałów jest wysoka.
PS Pamiętaj, na tym blogu pisze tylko i wyłącznie o prognozach. Każdy gra na swoją odpowiedzialność.
okey spoko,teraz beda grac ze wynalezli szczepionke fake newsami:))