to co od dzis zaczynamy ostrzej w dol,ropa minus 6%:)))
Hejka . Co kupujecie już dzisiaj eski? Jakie?Pozdro
ja juz na skach dax od 11200 i wig20 od 1650
Jednak jeszcze nie teraz eski pewnie w przyszlym tyg.
jakas szujnia steruje rynkami kwestia czasu dane pokazuja ze jest bardzo zle to rynki powinny leciec po 5% dziennie:)))
podebralem kawki troche 102,70 wsp 100 najwyzej dobiore
To nie szujnia tylko chciwość rynku?. Tak to niestety działa. Jak będzie lepiej to zacznie spadać.
Wygląda mi to jednak że początek tygodnia przyniesie rozstrzygnięcie. Widać już, że rynki czują opory. Cały czas jest sygnał kupna na Dax i sp500. Czekam na koniec sesji - zobaczymy jak zamkną?. Ciągle w grze 3100 na sp500.
Ja odkupiłem po 32. Zobaczymy...
Tak teraz patrzę średnia arytmetyczna 200 sesyjna wypada na 2970 -3000. Zwróćcie uwagę jak tu miela. Wchodzę dzisiaj pod koniec sesji w S na sp500. Dzisiaj now i koniec okna.
tez to widze 2970sp500 mocny opor wczoraj naruszyli teraz 2950 nie moga juz przejsc ale 3100 to niewiem newhach skad wzieles ja tego nie widze na wykresie sp500:))
Tak wychodzi z analizy statystycznej. ?No nic zobaczymy. Ja dzisiaj przekręcam już na S.
Dodatkowo rzućcie okiem na euro/USD. Za cholerę nie chce rosnac. Tak patrze to na miesięcznym jest opór na 1.105. wygląda mi to już na odwrót i jazdę na południe. To może dodatkowo sugerować koniec ruchu up na giełdach. Wybity trójkąt został zanegowany.
ja tak informacyjnie w ponoedzialek nie ma sesji u usiakow:)))