Co mówi Carolan? Zacznijmy od znalezienia potencjalnych punktów zwrotnych dla lidera indeksów giełdowych - indeksu S&P500 giełdy amerykańskiej.…
Zuza, zakupiłas rippelka?
Nie ma co się dygac. Jest sygnał L??
Kreski pokazują mocny sygnał L. Ja siedzę od 0.42?polecam jeszcze okazja.
Uważam Zuza że jeszcze nie koniec tej pseudohossy. Ropa zaatakuje jeszcze okolice 70.
newhach i co z tym dolarem 3,93-6 dzis 3,97 zostal wybity i co bedzie teraz spadal na 3,5xxxx a indeksy swoje a dolar swoje:)))
Spokojnie. Będzie spadać?
czas pokaze ale nie wierze w 3,5xxx ze dolar zejdzie
Zobaczysz jeszcze Paweł, że dolar zjedzie poniżej 3.6 i wtedy ludzie będą pisać, że spadnie na 3 itd. To bedzie ostatnia szansa zapakaowania się w tanią walutę.
newhach sp500 4100 wybite ja to widze 4500 co ty na to trzeba by zmienic kolejna prognoze bylo 3600 teraz 4100:))))
cześć Paweł. 4100 zdobyte ale pytanie na jak długo? Teraz widze opory w okolicach 4300. DAX mocne zasieki na 16000 pkt. Trwa ostatnia fala wzrostowa. Czekamy na dolca po 3.5xx . Wtedy przesiadka na indeksy. Jak wysoko bedziemy? Zobaczymy.
Nie mniej jednak tak jak wspomniałem, zbliżamy się do pełni i końca miesiąca kwiecień - czy koniec wzrostów wyznaczy miesiąc kwiecień?
wedlug mnie koncowka czerwca mozna bedzie brac dopiero ski czekamy Newhach
Uwaga na koniec maja ??