Tak jak w tytule wszystko wskazuje na atak indeksu S&P500 na nowe szczyty. Jak wysoko indeks amerykański zajdzie zależy…
jeden widzi 500o hosse a jackowski widzi krach na gieldach
Czesc Paweł. Krach przyjdzie ale ja go jeszcze nie widzę. Zobaczymy może faktycznie jakiś czarny łabedź wypłynie i rynki sie pogrążą.
czesc Tomasz!
W tej chwili wydaje mi się jazda na zielonym nawet w granice 4.15 - 4.20. Później zapewne korekta w rejon 3.90 - 4.0. Nie mniej jednak wydaje mi sie obecna cena atrakcyjna pod długoterminowe wejście. Na miesiecznym, kwartalnym sygnały kupna. Wszystko wskazuje, że w tym kwartale pobujamy sie w rejonach jeszcze 3.90 - 4.30. Jazda na maksa od przyszłego roku! I tak zapewne bedzie z giełdami ale w druga stronę. Pozdr.
newhach czyli na 3,50 juz niema szans jak pisales na dolarze??????
hey,
raczej już nie Paweł. Wygląda na to, że bedzie jeszcze korekta w dół na zielonym - pytanie tylko do ilu zejdzie.
dzieki newhach czyli od przyszlego roku trzeba sie przygotowac na krach na gieldach i wzrost dolara do 7,5-8zl jak prognozowales teraz konsola 3,90-4,30 pozdrawiam
tak to na razie wygląda. Zobaczymy.
hey Tomasz,
Uważam, że tymczasowo na S można zagrać ale uwaga na jeszcze jazdę up w granice 17 000 pkt lub wyżej.
Polska Giełda już niebawem powinna odbić. Skorelowane to bedzie z korekta na zielonym.
PS Osobiście uważam możliwość podejścia na WIG20 w granice 3000 pkt.
cos slaba ta korekta na dolarze po 4,20 na 4,15 i dzis gora a gieldy dzis leca ostro dax sp500