no niestety druk druk druk jutro ebc druk druk druk
teraz w czerwcu ebc oglosi w czartek to co wszyscy juz wiedza ze zwieksza kwote dodruku i czas dodruku
pod to wyciagali daxa
poza tym wszystkie indeksy wyciagali pod otwarcie gospodarek
wiadomo bylo ze w ktoryms momencie rynki stana sie chwilowo wykupione i trzeba bedzie skorygowac
wg mnie dobry moment jest kiedy juz wszyscy sie dowiedza ze gospodarki ruszyly , niedoswiadczeni beda sie cieszyc ze wreszcie jest ok, kupia akcje a tamci im to sprzedadza na wykupionym
na czym polega problem z dodrukiem ?
nie na tym czy on bedzie czy nie tylko na tym ile nadrukuja
grube portfele chca informacje , czy bedzie tak duzy dodruk ze mam sie bac inflacji i musze sie zabezpieczyc w akcji czy tez bedzie za maly dodruk i nie bedzie inflacji i musze porzucic akcje
problem jest kiedy ten dodruk jest nijaki
co cie obchodzi czy bedzie roslo czy spadalo jesli wiesz czy bedzie roslo czy spadalo to po prostu zajmiesz odpowiednia pozycje
ale jesli nie wiesz w ktorym kierunku pojdzie to masz problem
przynajmniej wtedy sie nie zakladaj
rynki sa obecnei wykupione
No ładnie pozbyłem się JSW. Czas na drugą próba S na Daxie 🙂
no to gratulacje kriss za jsw 19zl zasieg zrobili a niechciales s jsw
Witam.
Giełdy wyglądają jakby wkrótce miały testować szczyty ?
Nie mam krótkiej sprzedaży na akcjach.
Nasdaq 100 już praktycznie testuje.
Do INTSJSW27334 tez nie mam dostępu 🙂 Zresztą to że doszło do poziomu jaki zakładałem nie znaczy ze nie pójdzie wyżej. Nawet jakbym miał możliowść zagrania na spadki to i tak bym tego nie grał.
wyglada na odwrot dolar naruszyl 3,90 i zaczal odbijac,wyglada na koniec tej hossy na gieldzie ale to moja opinia
O witaj Leszek? Dawno Cię nie było. . Tak testujemy szczyty .. ?
Teraz atak na 3.95 a potem zjazd .. ja już dzisiaj zakupiłem trochę S na Dax za 12300.
Witam.
Faktycznie dawno nie pisałem , ale ciągle Ciebie czytam.
sp500 3100 drukuja i rosnie nawet kawa dzis odbija
To są objawy euforii