@Krisus nie przesadzaj.
24-26 domykamy lukę albo odbijamy od luki'od góry"-tu bylby lepszy scenariusz do wzrostow.
Zuza ja nie mam żadnej luki na dziennym. Możesz mi pokazać twój wykres?
@krisus uwierz ,że jest taka strona cme bitcoin futures tam na wykresie jest luka jak byk ,nawet piszą o niej ,że cyt."potężna luka",ale tej chwili nie mam dostepu do konta.to jest gdzieś listopad ,grudzień 2020.Podobnie było na grodnie czasami wykresy stooq ,investing nie pokazują tego.
w 2019 z tego co pamiętam w maju też byla luka(na naszych wykresach tego nie widać także)ona też została zamknięta i poszło do gory tylko potem panika w marcu to tego nic nie przewidział.
Lukę nalęży traktować jako bardzo silne wsparcie.
btc do testu 22k choc,jesli padnie 20 to cel 9600-11100 izapewne tam idzie.wchodzimy w czasowke na jankach
Panowie co Wy z takimi głębokimi spadkami.Buffet investuje w krypto ,salvador wczoraj oficjalnie potwierdził ,że będzie przyjmował w btc.Śmiem nawet twierdzić ,że to już po korekcie jeśli na tygodniowym zamkniemy sie świecą 40k
Też tak uważam. Ta mocna fala będzie w dol ale nie teraz, w tej chwili wygląda to na obronę wsparcia na Bitcoin. Jak złamie 41000 będzie panika zakupów..
a tymczasem usd_index wychodzi dołem z trójkąta. Powinno dać to impuls wzrostowy rynkom i krypto też.
wykres..
Usdpln chyba uklepali dołek.
Na USD/PLN na razie opór w rejonie 3.74-3.75. Wciąż sygnał S na dziennym.
Tymczasem zobaczcie na bitcoina na interwale 12h.
Jeśli o 23:00 świeczka zamknie sie powyżej 37100 pkt wygeneruje się sygnał kupna na tym interwale. Coś zaczyna się tutaj dobrego dziać. Radzę obserwować.
uważaj Krisus. Ja jestem na L. Lepiej poczekać do pełni bo byki mogą tutaj jeszcze sporo pocisnąc.