Niestety muszą to z przykrością powiedzieć. Świat jaki znamy już niebawem pogrąży się w chaosie spowodowanym kryzysem energetycznym i…
ale bzdury
to czy pisze bzdury to się okaże..
wedlug mnie newhach napisal prawde tak bedzie a na kiedy przewidujesz dolar ok 4zl korekta i zasieg ok 8zl to na gieldach krach dziekuje za madry artykul pozdrawiam
Hey Leszek,
Uważam, że obecnie na fali taniejącego dolara nasz Rynek powinien odbić i to sporo w tej fali korekcyjnej. Sądzę, że max 2200 - 2300 na W20 jest do zrobienia. Wg mojej opinii nie ma szans na żadną mega hosse jak w Turcji.
Zwykle tak jest, że przed mega spadkiem jest spora podbitka. Oczekuje jej globalnie na Rynkach Swiatowych. Wyznacznikiem końca fali wzrostów będzie między innymi cena $ czy ropy. Okolice 4 +/- 0.2 Pln na $ i 50$ na crude oil powinny zakończyć ten impuls wzrostowy.
Krach nadchodzi i jest już blisko. Ciężko powiedzieć, ile jeszcze dni bądź miesięcy zostało. Wydaje mi się że początek Nowego 2023 roku to zapoczątkuje - ale to moja subiektywna opinia. Trzeba obserwować waluty i surowce.
Wydaje mi się, że początek krachu wystąpi już w Nowym 2023 roku. Szczyt dolara szacuje na 2024-2025 rok. Tak to widzę obecnie.
PS Czy pamiętacie kiedy szczyt giełd nadejdzie wg Carolana??
newhach nie pamietamy mozesz podac:))))
wracam do artykułu z 2019
https://newhach.eu/krach-gieldowy-kalendarz-spiralny-carolana-2019/
Zobaczcie na nasz indeks W20.
Wygląda to pięknie. ORGR na moim wskaźniku już wybił.
Będzie mocna korekta wzrostowa.
można się podłaczyć pod trend. Pewnie w rejon 2300 polecimy.
to wychodzi ze dopiero czerwiec 2023 nastapi krach na gieldach
cos niechca rosnac geldy dolar tez korekta 4,50 i rosnie czyzby to juz byl moment do zajmowania pozycji short:)))
to jeszcze nie ten moment .
Niebawem fala w dół na zielonym.
cierpliwosci.
no to czekamy co dalej to moze jakas korekta i lki brac
newhach dolar nowe szczyty 4,79 sam niewiem co o tym myslec czy to jest podpucha