Witajcie, W tym poście przedstawię TOP7 instrumentów finansowych, które powinny dać sporą stopę zwrotu w średnim terminie. Dzielę się…
Witajcie,
W tym poście przedstawiłem TOP 7 instrumentów finansowych, które powinny dać sporą stopę zwrotu w średnim terminie. Dzielę się z Wami moimi koniami na najbliższy czas. Sam również w nie inwestuje, z tego tytułu cena artykułu jednorazowa wyższa. Dla każdego instrumentu zostanie przedstawiona cena wejścia i wyjścia oraz wsparcia i opory oraz poziom przy którym zalecam sprzedaż.
Analiza będzie obejmowała indeksy światowe: sp500, dax, spółki amerykańskie, spółkę polską oraz krypto w tym bitcoin.
Pozdr.
dzieki Newhach za wpis mam pytanko nigdy nie gralem na bitcoin co trzeba zrobic zeby np kupic spolke ktora opisujesz w swoim top 7
cześć,
Potrzebujesz mieć dostęp do platformy, która oferuje kryptowaluty.
Są różne platformy i brokerzy.
Możesz założyć konto u brokera XTB i grać na platformie Xstation.
Pozdr.
dziekuje Newhach cos nam gieldy spadaja dzis sp500 zbliza sie do mocnego wsparcia 3890 no nic czekamy na te wzrosty
a jednak mocne wsparcie dziala SP500 3890 bylo idealnie odbilo czekamy co dalej,czekam tez z dolarem ski do ok 3,90-4 choc po drodze 4,15 wsparcie pozdrawiam
mecza sie z gielda mam nadzieje ze ten 1kwartal bedzie jeszcze wzrostowy dla gield a dla dolca spadek do 3,80 pozdrawiam
dolar w 3 sesje odbil z 4,26 na 4,45 19gr czy to jest to odbicie szybkie co na ten temat myslisz newhach pozdr
korekta Paweł.
bardzo dziekuje jakis bedzie artykul od ciebie Newhach
Paweł,
Jeżeli chodzi o bieżący scenariusz giełdowy wszystko nadal aktualne w ostatnim artykule.
Pozdrawiam.
jutro nowy ciekawy wpis.
zapraszam.
o super czekamy