Zapraszam Was do obejrzenia, wywiadu, który to przeprowadziłem z Xabierem - inwestorem z Hiszpanii. W trakcie rozmowy poruszono…
Witam. Czy juz są jakieś zapatrywania na spadki? Pozdro
Tomasz, wydaje mi się że Rynki czekają na pełnie z 03.08. Tam mamy też okienko Carolana. Tutaj spodziewalbym się pktu zwrotnego.
Ps mielą i mielą po to aby zniechęcić misie. Oczywiście w najmniej spodziewanym momencie spuszcza solidnie giełdy w dol. Każde zejście w dol na sp500 jest wyciągane - to nie rynek jest mocny a obecnie trwa generowanie sygnału sprzedaży.
Ja mam pakiety na sp500 od 3100 3150 ostatnie dobrałem po ok 3260. Cierpliwie czekam na nadejście lepszych czasow. Pozdr. ???
Ps Co do srebra uważam że skoryguje do poziomu 17 -18. Tam ustawiam ponownie koszyczek i czekam z kupnem. Tak jak Xabier powiedział srebro to jedna z lepszych inwestycji na ciężkie czasy kryzysu.
a tymczasem kawka 116:))
Gratulacje choć uważam że będzie jeszcze jedna fala spadkowa przed solidnym wzrostem.
okey zobaczymy oby juz nie zeszla kawa,widze dolar 3,70 dalej leci chyba 3,68 jakies wsparcie mocniejsze moze tam lki dopiero na dolara
3.69-3.70 potężne wsparcie. Tu liczę na odwrót.
newhach liczyc to mozna tak jak 3,90-80 mialo byc dnem czas pokaze:))
3.30,moze 3.45 tylko jak cel