KONFERENCJA OPEC + / 09.04.2020 Ostatnia czwartkowa sesja mogła spowodować palpitację serca dla osób o słabej psychice. Kurs…
Donald J. Trump
✔
@realDonaldTrump
The big Oil Deal with OPEC Plus is done. This will save hundreds of thousands of energy jobs in the United StI would like to thank and congratulate President Putin of Russia and King Salman of Saudi Arabia. I just spoke to them from the Oval Office. Great deal for all!
cos slabo ta ropka
Kupiłeś?
tak troche:)))
co kupie to spada ropa -kawa:)))
Spokojnie początek tygodnia zakładałem spadkowy. Na razie idzie zgodnie z planem. Musi pobujać. 21 mocne wsparcie jak cos?. Test na wytrwałość.
ropa leci kawa leci dolar leci :))nie ogarniam tego co tu jest grane dax usiaki rosna ostro
spokojnie, grunt to cierpliwość. ja dobrałem pakiet po 21. Już niebawem to będą poziomy, o których zapomnimy. Mielą te 21 powinno być dobrze - jak do tej pory idzie bez niespodzianek.
trzymasz rope i kawe?
tak mam kawe i od dzis rope
ok no to jedziemy na tym samym wózku. bedzie dobrze.
koszty wydobycia ropy:
Anglia: 52usd/b; Brazylia: 49; Kanada: 41; USA, Norwegia: 36; Chiny: 30; .. Rosja: 18usd/b itd. Wielkim Graczom powoli to nie wspak.
no to choc to plus ze mamy ten sam wozek ropai kawa susza przed nami nikt o tym nie mowi wiec i kawe moze ruszy wkoncu sp500 juz 2850 niewiele ma do 3050 jak prognozowales dax juz 10800 wiec pozostalo nam cierpliwie czekac choc juz z ta kawa wisze od 2,5tyg:)))