Kalendarz księżycowy Kalendarz księżycowy był znany już starożytnym, którzy zauważyli znaczne różnice pomiędzy mierzeniem czasu przy pomocy Księżyca,…
Uber ja robiłem te analizy po cenach zamknięcia tak więc intraday mnie nie interesowały. Zobaczymy jak zamkna. Dla przypomnienia dzisiaj jest koniec okienka Carolana.
Ten wzrost podejrzanie wygląda. Naliczylem ok 23 świeczek wzrostowych na 4h na jednym oddechu. Będzie bolało
Jak ten balon peknie!??
3520 mocny opor. Poczekajmy do jutra.
Na to wygląda że okno Carolana zadziałało. Bardzo ładnie wygląda dolar który wrócił powyżej 3.80 i wygenerował sygnał kupna. Trzeba cierpliwosci.
jak pęknie 3510 będzie panika.
a tak wygląda ten balon na 1h.
Uber, spadki przyjdą. Wg mnie szczyt mamy już za sobą. Jesteśmy obecnie na absurdalnie wysokich poziomach. Trwa ubieranie ulicy.
Obecne wyceny należy wykorzystać do zajęcia dobrych pozycji spadkowych. Spadki przyjdą i to ogromne. Zakładam, że stanie się to po wyborach w USA.
Luca, taki timing wychodzi mi na podstawie okienek Carolana i faz księżyca ??. Przez pojęcie mocne spadki rozumie spadek indeksu poniżej 2900 i dalej w dol.
Oczywiście jest to moja opinia???
a tymczasem wig20peka 1650 zaczynamy mocny zjazd na rynkach cierpliwi wygraja:)))
Papier toaletowy ?
zobacz jak poszly spolki covidove np mercator mialem po 12zl max wczoraj 770zl niestety po 50zl oddalem,innogenne 3zl w marcu doszli do 100zl ja poluje na korekcie innogenne dokupic,wszystkie te covidove co robia maseczki,plyny itd porosty o setki% ja mam wig20 ski od 1850 i trzymam niech lezy licze na 600pkt ze zejdzie indeks jak pisal newchach,mam lki na dolara od 3,70 trzymam ski wzielem na dax od 13tys,ciezko Tomasz radzic sam musisz podjac decyzje,ale wedlug mnie ski teraz warto wziasc na indeksy i lki na waluty pozdrawiam
Polecam euro/USD na sprzedaz. Długoterminowo powinno dać sporo zarobić.
To też trzeba nabyć . Niebawem będzie w cenie hehe??
Zobaczcie na moim wskazniku zapowiada sie mocny ruch na sp500. Kierunek rosnacy na wykresie odpowiada spadkom indeksu. W grze jest ciekawy trójkąt, którego złamanie spowoduje ostre spadki. W tej chwili opór trójkąta to rejon 3430 pkt.
Jest to ujecie dzienne.