Tytułem wstępu Czy pamiętacie ten artykuł za który zostałem mocno skrytykowany? - link. Teraz patrząc z upływu czasu muszę…
no super wpis czyli wychodzi ze 26 czerwiec 2023 nastapi wielki krach na gieldach i zwyzka dolara z ok 4zl do ok 8zl pozdrawiam i czekamy na ten moment teraz czas na lki na indeksy i ski na dolarka
hey Paweł,
strach się bać co w 2023 bedzie.
pozdr.
tak to wyglada Zuza.
Przygotowałem dla Was obecną sytuację techniczną naszej giełdy w skali tygodniowej.
Co by nie mówić pojawił się sygnał kupna.
Spójrzcie na kanał jaki narysowałem. Kurs odbił się od jego dolnego ograniczenia i najprawdopodobniej został obrany kurs na jego górne ograniczenie.
W tej chwili jest to poziom 2400 pkt.
Co by nie mówić wszystko wskazuje na to, że nadchodzi fala oddechu na rynkach. Zapewne za kilka miesięcy większość będzie pisała o zakończeniu bessy.
Tak to widze na ten moment, L na giełdy i S na dolara.
w20
kupilem przy 1400 lki na wig20 czekam cierpliwie i ski na dolara 4,90 pozdrawiam newchach i czekam na zrealizowanie prognozy i zycze powodzenia
Paweł,
Dużo wytrwałości życzę i uwaga. Wyglada na to,że bedzie cofka na rynkach.
W20 może zejść jeszcze w rejon 1450 pkt. Dolar może też jeszcze zaskoczyć.
Kolejny pkt zwrotny to nadchodząca pełnia 08.11.
Będzie jeszcze bujało dlatego dużo cierpliwości.
dziekuje Newhach ale dzis ladnie wig20 kghm 12% dolar leci 4,70 wsparcie wedlug mnie czekamy cierpliwie
tak Mariusz. Będzie to wyjątkowa pełnia.
Dlaczego wyjątkowa?
Teoretycznie od pełni do nowiu są wzrosty, ale kurczę, już tyle ostatnio urosło, że korekta by się przydała.
pewnie jakas korekta bedzie jutro,Newhach jak widzisz teraz dolara do ilu widzisz teraz podbicie bo docelowo w dluzszym terminie 4zl wedlug twojej prognozy pozdrawiam
no i mamy odpowiedz.
czesc Leszek,
tak jak w artykule pisałem, uważam, że jedziemy do góry aż do 1szego kwartału 2023.
Wczoraj giełda USA złamała trend spadkowy w średnim terminie.
Prawdopodobnie przyszły tydzień dopiero przyniesie drobna korekte.
precyzyjnej mozemy powiedziec, dołek może być niżej niz 4.
3.7 - 3.8.
Takich poziomów mozna oczekiwać.