Ostatni tydzień przed wyborami w USA W ostatnich tygodniach korelacja pomiędzy giełdą w USA a rosnącą liczbą nowych…
a tymczasem dolar łamie trend w średnim terminie.
a tutaj wykres ciągle trwającej formacji zasłony ciemnej chmury na interwale miesięcznym na sp500 fut. Obecny mocny opór to 3420. Zamkniecie miesiąca poniżej da jasny sygnał do odwrotu!
gratulacje! DAX to w tej chwili jeden z najsłabszych indeksów.
no to rynki się zesrały... zobaczcie lada moment eur/usd wybije taki potęzny trójkąt dołem!!
Powodzenia Tomasz. Jak tam DAX - trzymasz pozycje S??
Trzymaj Tomasz euro/usd na s. Powinno dać dobrze zarobić!
Powodzenia!
Zobaczcie jak wygląda wskaźnik RSI na tygodniowym na SP500. Wybił już dołem RGR, co to oznacza dla giełd? Będzie mega ruch w najbliższych tygodniach.
no i kto wytrzymal z skami na dax ja mam s wig20 i lki dolar trzymam twardo do 8zl:)teraz trzeba obalic tego starca kaczora:)))
A tutaj mój wskaźnik na SP500 futures. Pod uwagę wziąłem dzisiejszą sesję spadkową i kurs aktualny ok 3300. Przy tej cenie mamy sygnał sprzedaży dopiero teraz.
Dobry moment na zajęcie S.
ja poczekam az peknie 3200 na sp500 z skami
Tomasz, trzymaj pasy zamknięte bo będzie bujało.
To dopiero początek.
a jak widzisz dolara bo mam lki od 3,70 i trzymam twardo i ski wig20 od 1850
Paweł,
Zobacz najnowszy wpis. Dolar to mega inwestycja. Złamanie 4.15 da sygnał do wysokich lotów. Wydaje mi się, ze w tym ruch pójdziemy w jednej fali w okolice 4.7 - 5.
a ten wykres mówi wszystko jak byczo na dolarze teraz jest po wybiciu tego ORGR. Miśki schowają się w kącie.