Wizja Jackowskiego - nadciągają działania militarne! "Czerwiec lub na przełomie czerwca i lipca zaczną się jakieś dziwne działania…
Ten przełom czerwca i lipca jest bardzo możliwy - Mars może wejść do Barana z przytupem, a wchodzi w ostatnia niedzielę czerwca w nocy jak będziemy spali..
Aczkolwiek zawsze mi się wydawało, że bardziej agresywny jest okres od sierpnia, jak dojdzie do kwadratury Marsa z miejscem ostatniej koniunkcji Saturn/Pluton i jednocześnie przez długi czas będzie w kwadracie do całego stellum w ostatniej dekadzie Kozy.
Ten poziom wsparcia S&P500 na 500-700 ciekawy. Chyba jutro jakieś ETF-y na shorty zakupię 🙂
Kiedy ewentualnie widziałby Pan dołek na S&P500 - oczywiście nie musi być na poziomie 500, ale tak generalnie dołek dołków? W przyszłym roku po kwadraturach Saturna do Urana, czyli końcówka 2021, czy wcześniej??
Widziałam gdzieś w komentarzach, że dołek na WIG20 widzi Pan listopad-grudzień 2020.
Część! Wydaje się, ze może to być przelom roku 2020/2021. Jedno jest pewne, jeśli wybije dołem omawiany RGR zakres spadków zostanie zrealizowany w kilka miesięcy. Siła spadkow będzie ogromna.
Za nami zakończona spirala na indeksie giełdy amerykańskiej. Rynki czeka oczyszczenie.
Drugie podejście do eSki na DAXie. Zobaczymy czy znowu mnie wywalą 🙂
Po ile brałeś ?
12840
No to dobra cena. Będzie dobrze. Już nie ma takiego happy smile na rynkach. Uważam, że szczyt za nami. Przed nami okno 12-14.06. tu już powinno polecieć.
Pawel Tomek jeszcze w grze jesteście ? Coś Was nie ma..
Hejka mam sdax tylko że wyjechałem na urlop trzymam kcuki
Ja na urlopie ale mam sdax
ja jestem caly czas ski problemy z kregoslupem mialem pozdr:))
No to dobrze bo gra się dopiero zaczyna. S&P500 3090pkt..
Co tu się dzisiaj wydarzyło a ja na procesji 😉 leci bez opamiętania.
Zaczęła się zabawa??